OM OSS  
  JURIDIK  
  SKATT  
  EIENDOM  
  BYGGING  
  OVERSETTELSE  
  KULTUR  
  GOLF  
  FRITID  
     
  svensk  
     

BYGG OG RENOVERING


Vår vennlige og dyktige konstruktør er svensk, men med lang erfaring fra arbeid i Spania. Han jobber tett sammen med vår spanske tekniske arkitekt og sammen hjelper de deg med alt fra ideer til planene, geologiske undersøkelser, tillatelser og konsesjoner og materialvalg.

Det er viktig å kjenne til miljø- og klimapåvirkning, grunnforhold,
lokale byggeforskrifter og type materialer som skal brukes. Spania har dessverre en tradisjon av dårlig byggekvalitet og det er derfor viktig å gå gjennom alt for å unngå ubehagelige overraskelser.

   

Evaluering og verifisering av en eiendom

Ønsker du å kjøpe noe å renovere?
Man bør alltid først konsultere en profesjonell til å sjekke bygningen for feil og be om råd av en lokal arkitekt. Renovering kostnader kan i verste fall være så høy at det ikke lønner seg å kjøpe eiendomen. En lokal arkitekt eller bygging ekspert kjenner alle de konkrete omstendighetene i anlegget. Mange har meninger, men få kan gi ekspertråd.

Nøl ikke med å kontakte oss! e-post

 

Ønsker du å kjøpe et hus eller en leilighet og redesigne?

Ikke noe problem, kom innom vårt kontor for et møte og deretter en gjennomgang på stedet og prosessen er i gang. Når alt er noe så kjært tydelig på flyet av ideer, vil du motta en detaljert tilbud. For å kontakte vår svenske konstruktør, send e-post her, forklare hva du ønsker å gjøre og hvor, og vi vil kontakte deg for et møte eller ringe deg hvis du vil.